Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Scaune ergonomice

Investește în confortul și sănătatea ta cu scaunele noastre ergonomice de înaltă calitate pentru a-ți îmbunătăți experiența la birou și a-ți face fiecare zi mai productivă. Descoperă acum diferența pe care o poate face un scaun ergonomic de calitate superioară!

Model: Ergo 1040
Informații despre scaunul de birou ERGO 1040:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergo..
Preț de la 59,50 RON
Fără TVA:50,00 RON
Model: Scaun Ergohuman
Informații despre scaunul de birou Ergohuman:Scaunul Ergohuman pentru birou reprezintă o îmbinare perfectă a artei și științei, oferind zone flexibile care susțin constant brațele, spatele și zona lombară. Alegând varianta Ergohuman PDH cu tetieră reglabilă 2D, veți experimenta un confort relaxa..
Preț de la 750,89 RON
Fără TVA:631,00 RON
Model: Felix Syn
Informații despre scaunul de birou FELIX SYN:Fiecare aspect al scaunului ergonomic Felix sincron emană calitate. Varianta premium este echipată cu un mecanism sincron cu două manete și un spătar reglabil vertical (datorită mecanismului "Sus & Jos"). Șezutul scaunului este întărit cu inserții..
Preț de la 122,57 RON
Fără TVA:103,00 RON
Model: Golf
Informații despre scaunul de birou GOLF:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomie..
Preț de la 55,93 RON
Fără TVA:47,00 RON
Model: Golf Glx
Informații despre scaunul de birou GOLF GLX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergon..
Preț de la 71,40 RON
Fără TVA:60,00 RON
Model: Golf Lx
Informații despre scaunul de birou GOLF LX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg.Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomiei sc..
Preț de la 55,93 RON
Fără TVA:47,00 RON
Model: Humantech Black
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH BLACK: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 229,67 RON
Fără TVA:193,00 RON
Model: Humantech Color
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH COLOR: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 259,42 RON
Fără TVA:218,00 RON
Model: BATTLE RED
Informații despre scaunul de birou BATTLE RED:Scaunul Battle a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o experiență care combină caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou cu estetica tradițională a scaunelor de gaming, astfel încât utilizatorul să se bucure de confort max..
Preț de la 309,40 RON
Fără TVA:260,00 RON
Model: BATTLE CYAN
Informații despre scaunul de birou BATTLE CYAN:Scaunul Battle a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o experiență care combină caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou cu estetica tradițională a scaunelor de gaming, astfel încât utilizatorul să se bucure de confort ma..
Preț de la 273,70 RON
Fără TVA:230,00 RON
Model: VERTEX BLACK
Informații despre scaunul de birou VERTEX BLACK:Scaunul Vertex Black a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o combinație perfectă între caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou și designul tradițional al scaunelor de gaming, garantând astfel un confort superior și o p..
Preț de la 289,17 RON
Fără TVA:243,00 RON
Model: RAPTOR
Informații despre scaunul de birou VERTEX BLACK:Scaunul Raptor a fost dezvoltat cu gândul la pasionații de jocuri video, pentru a oferi o combinație perfectă între caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou și aspectul tradițional al scaunelor de gaming, asigurând astfel confort maxim și o ..
Preț de la 188,02 RON
Fără TVA:158,00 RON
Model: VENOM
Informații despre scaunul de birou VENOM:Dimensiuni scaun Venom:a) Înălțime scaun: 117,5-127 cmb) Înălțime șezut: 44-54 cm c) Adâncime șezut: 48,5 cm d) Adâncime scaun: 71,5 cm e) Lățime șezut: 54 cm f) Lățime spătar: 54 cm g) Lățime scaun cu brațe: 67,5 cm h) Înălțime brațe: 64-81 cm &nb..
Preț de la 222,53 RON
Fără TVA:187,00 RON
Model: MODEL 42
Informații despre scaunul de birou MODEL 42:Dimensiuni scaun Model 42:a) Înălțime scaun: 122-131 cm b) Înălțime șezut: 45-55 cm c) Adâncime șezut: 49-54,5 cm d) Adâncime scaun: 70,5 cm e) Lățime șezut: 50cm f) Lățime spătar: 45,5 cm g) Lățime scaun cubrațe: 66 cm h) Înălțime brațe: 64-81 cm&n..
Preț de la 310,59 RON
Fără TVA:261,00 RON
Model: XZONE
Informații despre scaunul de birou XZONE:Dimensiuni scaun XZONE:a) Înălțime scaun: 121-129 cm b) Înălțime șezut: 44-52 cm c) Adâncime șezut: 50 cm e) Lățime șezut: 50 cm  ..
Preț de la 148,75 RON
Fără TVA:125,00 RON
Model: PURE WHITE MESH PDH
Informații despre scaunul PURE WHITE MESH PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm c..
Preț de la 251,09 RON
Fără TVA:211,00 RON
Model: PURE WHITE MESH
Informații despre scaunul PURE WHITE MESH :Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm conf..
Preț de la 218,96 RON
Fără TVA:184,00 RON
Model: PURE WHITE T PDH
Informații despre scaunul PURE WHITE T PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul..
Preț de la 229,67 RON
Fără TVA:193,00 RON
Model: PURE WHITE T
Informații despre scaunul PURE WHITE T :Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul co..
Preț de la 191,59 RON
Fără TVA:161,00 RON
Model: PURE BLACK MESH PDH
Informații despre scaunul PURE BLACK MESH PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confor..
Preț de la 183,26 RON
Fără TVA:154,00 RON
Model: PURE BLACK MESH
Informații despre scaunul PURE BLACK MESH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul ..
Preț de la 135,66 RON
Fără TVA:114,00 RON
Model: PURE BLACK T PDH
Informații despre scaunul PURE BLACK T PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul..
Preț de la 165,41 RON
Fără TVA:139,00 RON
Model: PURE BLACK T
Informații despre scaunul PURE BLACK T PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul..
Preț de la 135,66 RON
Fără TVA:114,00 RON
Model: LUPO
Informații despre scaunul de birou LUPO:Producem scaune rotative destinate copiilor, cu un șezut și un spătar mici, prevăzute cu un cot de legătură și un sistem de reglare a înălțimii bazat pe un mecanism tip șurub. Aceste scaune au o capacitate maximă de 45 kg.Ne-am dedicat fabricării de scaune și ..
Preț de la 35,70 RON
Fără TVA:30,00 RON
Model: XENIA BR SUN
Informații despre scaunul de birou  XENIA BR SUN:Fiecare aspect al scaunului ergonomic Xenia transmite impresia de calitate. Acesta este echipat cu un mecanism CP "Contact Permanent" cu două manete, care permite reglarea spătarului în diverse poziții (înălțime, adâncime și unghi). Șezutul și s..
Preț de la 102,34 RON
Fără TVA:86,00 RON
Afişare 1 - 25 din 36 (2 pagini)